all the right moves, all the right faces

 
Ciao! Jag tänkte att det var dags att kasta in en liten uppdatering här på bloggen, eftersom den har legat död ett tag nu. Imorgon jobbar jag min sista dag på förskolan och efter det har jag en skoldag kvar innan sommarlovet kickar in (och ja, en hel hemtenta att skriva. Men let's not think about that) Planerna för sommaren thiz far är väl egentligen bara summerburst 13-14 juni och midsommar @ Ronjas mormors place - vilket kommer bli awesomeeeee. Även fast Ronja tydligen ska befinna sig vid Arlanda klockan sex på morgonen dagen efter ... 
 
Annars har väl jag och Ida några icke-officiella planer på att kanske se om några sundsvallare vore på att glida ner till stockholm och gå på grönan något i sommar, men om inte annat så ska jag ändå ner redan v. 29 igen för att jobba - så jag får väl se vad jag gör av den tiden!
 
Grönan blir det dessutom nog redan nu i helgen för min del. Min syster och hennes boyfriend (eller ja, fästman nu för tiden, haha!) har kommit ner till hufvudstaden för rockbåten nu onsdag-fredag, så tanken är att vi ska gå på grönan på lördag också. Men tydligen ska det regna, så vi får väl se hur det blir med dem planerna. Dessutom fyller Ronja 21! på lördag, så om det blir av så har jag bjudit med henne också. 
 
Annars? Jag och Ida har flyttat ihop i en jävligt trevlig tvåa i haninge (se samtliga bilder ovan, lol). Lägenheten hyrs egentligen av min kusin Helena, men jag fick ta över den på ett andrahandskontrakt under ett år - så då slog jag och Ida till. Mer än det så har jag dessutom fått ett till extrajobb och arbetar nu för tiden även som barnvakt åt en sjukt söt liten grabb som heter Gunnar.
 
Helt ärligt mår jag oförskämt bra nu för tiden och jag känner att det typ måste vara lugnet före stormen eller något. Jag litar inte på det här. Shit's gonna go down, hahah! Men until then får man väl må oförskämt bra ett litet tag till. 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback