resfeber

TRE DAGAR kvar tills man flyttar till Thailand och det börjar kännas... av? Fattar verkligen inte grejjen med resfeber, får alltid det även om jag bara ska åka bort till andra sidan av Märsta. Anywho, i fredags träffade man världen bästa Lisa och drog vidare till Sollentuna centrum där man fick ett par nya jeans, som verkligen behövs då man märkte dagen innan att man knappt har några byxor (bra skit). Sen drog vi vidare hem till henne där det blev chips och rulltårta framför film... Och dom som inte har sett filmen Vi borde göra det och häpnas över hur jävla störd den är. Dock var det jävligt bitterljuvt då man skulle säga hejdå sen då vi inte kommer träffas innan jag flyttar men vad fan, det finns alltid skype!

 

Men idag, SÖNDAG! Ska man träffa sin störda men ack så förtjusande fordonsklass igen och det ska bli jävligt trevligt. Även fast pojkarna bestämt sig för att det ska bli Statoilhäng med deras nya bilar... yupp. Imorgon kommer Elin förbi också och ska sätta kvinnan i arbete dvs. få henne att tvätta mina kläder, som den underbara vän jag är.

 

so wake me up when it's all overdidn't know i was lost

HEMMA FRÅN NORRLAND IGEN. Och helt jävla cpvidrigt förskyld, alltid lika fint det! Men ja, trevligt i helgen trots att jag knappt såg något med mina sjuk-vattniga ögon och lyckades båda spilla och ramla först - så nu har jag en bula som gör jävligt ont i bakhuvudet men vad fan! Sen är det ju alltid bra att supa då man är lite halvsjuk (...) så man istället blir assjuk dagen efter då man på det är bakis. MYS! Men nej, ligger och är äckelsjuk i soffan medan jag non stop lyssnar på Wake me up med Avicii och imorgon blir det att träffa faderkakan för att kirra massa fix till Thailand. YUPP! Hoppas på att jag blir helt återställd innan man flyger tillbaka, för fuck me vad jag inte vill spendera tolv timmar på ett flyg cpförskyld - just sayin'.

 

vardagslyx

Nu har jag vart hemma i Sverige i fyra dagar? Fem kanske? Och fy fan vad man saknat mjuka sängar (eftersom det är väldigt sällsynt i Thailand), att kunna dricka kranvatten och rena gator. Men snart ska man tillbaka igen och flytta dit i ett helt år för att jobba, yupp - så hinner knappt uppskatta vårat konstant ljumna kranvatten innan det går tillbaka till att köpa vatten i flaskor. Haha! Nej men känns sjukt att jag bara vart hemma i fyra dagar då det känns som typ två veckor, minst. Men men, så kan det vara! Lyckas få sjukaste och drygaste hostan och imorgon åker man upp till Sundsvall med Elin, inte helt fel - aldrig vart på en kräftskiva förut så (vet inte ens om jag tycker om kräftor)... dags att göra det innan man försvinner till ett annat land.