g.u.y

Vilken tur att tumblr och imgur finns annars hade jag aldrig vetat att det var "Black friday" idag. Vilket ändå inte har mycket med mig att göra eftersom jag bor i Thailand, men det är ju alltid trevligt att lära sig något nytt. Vart en allmänt kass vecka då jag spenderat tre dagar in bed för att min kropp bestämde sig för att göra av med allt jag käkar och ha fever, jävligt otrevligt. Men idag är det fredag and i'm back at work, dock är man bra seg om man bara orkar klicka sig igenom fem bilder på imgur (...).

Anywho, har tydligen lyckas tappa fyra kilo på att inte göra ett skit. Vilket är trevligt. Men kommer helt klart käka upp dom där tre av dom kilorna idag, för det är fredag och godistime! Woho! Lol.  Annars så suktar jag satan efter att köpa hund, den här gången vill jag han en grand danois harlequin - tack! För en vecka sen ville ja ha en Borzoi, i somras ville ja ha en dobermann och innan det en dogo argentino. Bra skit. Skulle vilja ha massa miljoner och en lägenhet att bo i också, yupp.

 update

dark horsewe all bleed


wild world

Trots att farsan berättat 1345678 gånger vad den här "ceremonin" heter så kan jag fortfarande inte minnas namnet, men man släpper i alla fall upp vita, brinnande ballong-grejer i luften och skickar ut små "båtar" i havet för att mer eller mindre "skicka iväg olycka" och önska sig något gott. Vilket då templet som mer eller mindre är vår granne har en stor festival under, som är väldigt trevligt förutom de falsksjungande thailändarna jag antagligen kommer få lyssna på hela natten. Dock delade min lillsyrra samma skeptism över musiken som jag då hon mer eller mindre hade ett face som om hon bajsat på sig under hela vistelsen där, dock var det även rätt underhållande då vi skulle käka och jag fick tre skedar, en gaffel och ätpinnar till maten. Tror dom som serverade oss inte var fullt så säkra på om jag var hel-falang eller halvthai (har minna finska äppelkinder för det att tacka för). Sjukt många som tror att jag är hälften thai här borta, i alla fall så måste jag erkänna att det var rätt mysigt och sen när farsan tvingade med mig på något litet spel dom hade... Som gick ut på att fiska upp nummer ut en liten damm och på så sätt kunde man vinna priser om man fick rätt nummer, jag hade ju seriöst noll koll på vad fan jag gjorde men jag lyckades vinna det nästa största priset. Dvs. en fläkt, två påsar nudlar och en vattenkopp. FINT DET!


Champ och Anonpain in your pride

Jag lyckades inte följa med till Bangkok eftersom jag tycker bättre om att sova och Farsan har et förkärlek med att gå upp onormalt tidigt, men jag lyckades för första gången i mitt liv bli freaked out av en spindel. Här i Thailand är dom betydligt, BETYDLIGT större än i Sverige och fy fan - varför behövde den av ALLA ställen befinna sig på dörren in till tränings rummet när jag faktiskt bestämt mig för att vara hurtig? Hindrade mig inte från att döda den i alla fall, till och med dö tar längre tid för spindlarna här än hemma i Sverige. Så nej, nu sitter jag här i mina träningskläder och väntar på att farsans och Nim ska komma hem med mitt godis. För tydligen hade dom hittat SVENSKT godis på IKEA och hallelujah, tror aldrig jag uppskattat svenska saker så mycket som här borta.

 

world offsunshine in a bag

Dagen började fint med att jag höll på att dö av skräck vid ljudet av att våra städerskor borstade av mina fönster, vilket är ett att världens äckligaste ljud då borsten skrapar mott myggnätet. For real, trodde att jag skulle tycka om att ha städhjälp men nej... Inte när dom väcker en halv sju varje fredag genom att borsta rent ens myggnät, kan inte ens förklara hur vidrigt det ljudet är. Sen är det lite halvskumt att ha några som plockar bland ens saker varje vecka får ju fan ångest, vilket leder till att jag alltid plockar upp lite fint innan dom kommer in för att städa mitt rum.... Hur svensk får man bli? Värsta vore ju om dom hittade min Ramos i en av lådorna, måste kanske gömma honom bättre. I alla fall! Åkte raka vägen till immigration som tog 345678 år att komma fram till men väl där så gick det ovanligt fort att fixa mitt visa, dock kanske tiden gick rätt fort för mig då jag stod och lol'ade över att Johnny Depps face befann sig överallt. Då dom använde hans bilder för att visa vart man skulle klistra in sina lilla awkward passbild på olika formulär osv osv... Inte för att jag blame 'em, fint att titta på och om jag vore Johnny Depp hade jag vart oerhört stolt över att mitt face pryder hela Rayong Immigration Office. Yupp.

Sen var det vidare till kontoret igen där jag spenderade närmaste timmarna med att skriva om hela jävla schemat för vår uthyrning av motorcyklar, vilket tar lång tid då man som jag vill att allting ska vara snyggt och excel motarbetar det. Bra skit. Som världens vildaste tonåring ska jag spendera min fredagskväll i soffan framför teven och äta för mycket godis, måste ju vila upp mig då jag imorgon ska till Bangkok med farsan och Nim. God help me. 


favorit


counting stars

Alltid lika trevligt då man vaknar ett på dagen och fattar att farsan låtit en ha en ledig dag, love it. Dock inte lika awesome att man vaknar av att grannen håller på att såga ner sina palmer med en motorsåg,  vilket får hundarna att skälla sönder för det kan ju vara en inkräktare. (...) Men men, aldrig fel med en ledig dag i alla fall som jag åter ska ägna till att tvätta och att träna. Hallelujah! Måste verkligen köpa mer och nya kläder men det är jävligt opepp då man kommer från Sverige och har size small i kläder, men här i Thailand då absolut alla är så jävla tiny så har man storlek large. Otrevligt.

 

hashtag legit 2.1Go away now
.hashtag legit 2.0

 
u sure about that? 
 

hashtag legit


sundance kid


Jag kommer aldrig lära mig äta med ätpinnar and that's that, maten hamnar överallt förutom i munnen. For real, fattar inte hur folk kan master that shit. Omöjligt. Kom nyss hem och vi har världens finast blixtstorm här (...) och jag mer eller mindre bara väntar på att det ska bli strömavbrott - som vanligt här i djungeln. Vilket är sjukt freaky när verkligen allt, ALLT blir becksvart och det enda man hör är udda ljud från djungeln. Tror för övrigt att jag aldrig någonsin kommer tycka om grodor igen som jag INNAN trodde var söta och harmlösa, men fuck no - dom skriker i kör om nätterna så man knappt kan sova och det tillsammans med att alla hundar börjar yla... My god, när man vaknar sådär fem på morgonen pga. det så är man inte så jävla glad.

Anywho, lets hope att elen inte försvinner för Björnbröder går  på teve och jag har aldrig sett den filmen. Och det finns inget bättre. Oh the joy med att ha satellit teve <3 har alldeles för många kanaler att välja mellan och ändå tycker man at det bara går massa skit på tv? Standard. Imorgon i alla fall så ska tydligen faderkakan och Nim dra in på IKEA i Bangkok... och om jag redan hatar att knata runt på IKEA i Sverige så tänker jag inte göra det i Thailand. Så håller tummarna för en ledig dag imorgon för min del. No shame.

Bjuder på en bild på mah face och ett bevis på att jag seriöst ser på Björnbröder.


hard work work

Grönt te och Mars till lunch! Kan fan inte bli redigare än så och är lite amazed över att jag faktiskt tycker om grönt te, då jag annars brukar ha jävligt svårt för allt te över huvudtaget. Som hemma i Sverige då jag bara pinade i mig skiten då jag hade t.ex. ont i halsen, men grönt te är tamejfan gött! Till och med tjejen bakom kassan på Poppies påpekade att jag är den enda "falangen" (utlänningen) som faktiskt köper det på deras fik. Bra skit! Spenderade eller snarare spenderar lunchen med att få lite jobb klart också så jag bara kan lalla runt resten av eftermiddagen, inte helt fel det och borde helt klart få en medalj för att jag jobbar mig igenom lunchtimman. (...)

 
tumblr shit


bleeding out

Finns alldeles för mycket hundar absolut överallt - och då menar jag verkligen ÖVERALLT. Vilket är ett problem då man fäster sig vad alla hundar och tycker dom är sjukt söta, så min mobil nästan intill bara är överfylld med random hundbilder. No joke. På varenda restaurang är det alltid någon/några hundar, på fiket, vid kiosken, på varenda gata man kan hitta och på vägarna (vilket bara är irriterande). Speciellt då hundarna verkligen inte bryr sig ett skit om att flytta på sig även om de ligger MITT I motorvägen, yupp. Så med andra ord har jag sett ett flertal döda hundar på väg till jobbet också.

Något som också är ett problem är att jag inte fattar hur folk med 9-5 jobb orkar träna när de kommer hem? Det var meningen att jag skulle go all hurtig och träna varje kväll då jag kommer hem, eftersom jag vanligtvis är hemma vid sju (om inte senare) men fuck no. Jag orkar verkligen inte, HUR PALLAR FOLK?!
Random bilderon repeat


dance with those lions

Gårdagen slutade med att efter jag blivit in vinkad allmänt awkwardly av vår indiska skräddare som ville sitta och snacka. Där jag trodde vi skulle prata om mina arbetsskjortor vi beställt, men hela samtalet cirkulerade mer runt att han tyckte jag var vacker och ville att vi skulle dra ut och käka då jag hade tid. För att han kände sig ensam nu när han var i Mae Phim och hans fru samt barn var kvar i Pattaya (...). Vet inte riktigt hur jag skulle ta det men han var i alla  fall trevlig och till och med erbjöd sig sin bil till mig, anywho så kom farsan in efter ett tag och sen träffade vi på Erik. Som saved the day med att vi åkte till hans hus i Bali då vattenpumpen tydligen rostat sönder, sen efter att vi konstaterat det hamnade vi på restaurang slash baren dom har vid poolen i Bali och drack några öl. För att sen få sällskap av Roger som äger Sportsbaren.

Trevligt värre för att vara en tisdag och åter igen åkte jag dit på afterwork ölen. Damn. Men idag så vaknade jag allmänt förvirrat upp vid två på dagen helt ensam in this big house, för tydligen hade farsan försökt väcka mig imorse och trott att jag var vaken för att jag snackat med honom. Big mistake. Men lika bra kanske då jag pretty much inte sov ett skit under natten, så på min numera lediga dag så ska jag ägna den åt tvätt och att träna. < vuxenpoäng

 

@ the office

Älskar när det är lugna dagar på jobbet, just för att jag vet att det är dom sista nu innan nästa månad. Som jag verkligen inte längtar till. Lite halvdrygt att man börjar känna sig halvkrasslig med hosta och feber också, inte en passande tidpunkt då man ska försöka lära sig alla system och priser vi har på allting här. Regnperioden är i alla fall helt över nu och det är nästan irriterande fint väder varje dag, vilket är ultimat då man är fast på ett kontor och ser hur alla andra traskar omkring på semester och bli fulla varje kväll (...). Wouldn't mind that.

Något annat som är ultimat är att jag bara behöver kliva in på vårt fik, Poppies, och utan att jag ens hunnit öppna käften så vet dom precis vad jag ska ha = Islatte. Nästa gång ska jag bara vinka genom fönstret och gå och sätta mig, tror fan det skulle funka. Perks of bein' stamkund!it really fuckin' hurts

Well, update från senaste inlägget så slutade endå med att en vän till Aim bestämde sig för att leta upp mig i djungeln och släpa bort mig till Sportsbar. Vilket var väldigt trevligt, dock kan man lugnt påstå att jag var den enda nyktra då vi väl kom fram men visst fan vad det trevligt. Dagen efter var inte lika trevlig då man indeed hade jobb klockan åtta, men vad fan! Annars har dagarna flytit på som vanligt, gå upp tidigt - jobba - kommer hem - gör absolut ingenting - somnar försent and so on. Dock ska man försöka ta tag i träningen lite och låta bli afterwork öl, för det är fan ingen mening i att dricka öl om man inte blir full. Eller? 

Instagram