IT'S SO FLUFFYYYYY!!

 

tjugo år och inte en dag äldre.

Ja må jag leva ut i hundrade år. Eller inte. Seriöst. Jag vill inte bli en dag över nittio. Typ. Lite beroende på om mina barn eller min man lever vid det laget, för annat vore ju faktiskt jävligt tragiskt, men jag känner faktiskt inte för att sitta typ tills jag är 105 år gammal på ett hem utan att bli besökt what-so-ever de sista tjugo åren. NEJ, jag ber för att dödshjälp är legaliserat vid det laget. Annars tänker jag be mitt hårdaste barn att kväva mig med en kudde ( ….. )

Hur som helst! Jag är inte så himla mycket för födelsedagar (blir så när man fyller år i fattigaste månaden <3) så det blir till att fira genom att äta lite tårta med pappa, farmor och farfar och sedan äta på vår lokala kinarestaurang och hoppas intensivt att pappa inte klämmer ut sig att jag fyller år – för då kommer jag få stå ut med skammen när dem kickar igång den kinesiska versionen av ja-må-du-leva.

Ochhhh… annars? Jag vet inte riktigt. Det hade ju varit kul att kanske dra ut till helgen, men en kompis har dragit till england, en annan är busy having a boyfriend, och de två andra har inte råd. Så ja … blir chips och sagan om ringen till helgen verkar det som! Hahaha. NOT THAT I MIND. Inte så farligt i alla fall. Jag kan ju mycket väl vara den minst rejviga tjugoåringen ever.

before i die ... / my bucket list.