ensamuper med lisa i lurarna, de ä nice!


 
 

elin vet inte vad hon snackar om


FMLYHM

Yo, yo, yo! (lol) Kort update med vad som hänt dom senaste dagarna = inget. Men well, lyckades bli full tillsammans med farrsan här om dagen då Roger (han som äger sport baren) bjöd på en sjukt god frukt drink. Fuckin' livsfarlig då den smakade nada alkohol och jag, som är för färsk för ölen här i thailand, hällde i mig skiten. Det var trevligt förutom baksmällan dagen efter men ja, spenderade nästan hela dagen i soffan innan vi orkade knalla bort till Stefans hus för att vara lite sociala med Eddie i garaget då han höll på med sin... moped, motorcykel. Haha, jaja - segt som fan nu när tove lyckas dra ut alla sladda till teven så inte ens min penisreklam har jag att se på längre. Så ska det åska och blixtra så mycket att bilalarmen börjar tjuta också, väldigt... fint, sitter inte alls med hjärtklappning 24/7. Jajaj, over and out!


p-paparazzi

Alltid lika underhållande då man tror vad som kommer bli en "seg dag" blir en jävligt nice. Vaknade upp idag och mådde värre än kasst, pallade inte mycket mer än at röra mig bort till soffan för att sova vidare där. Men vid sex på kvällen började jag vakna till liv och Roger, en av farsans polare, som äger en sport bar med sjukt god pizza och kebab drog oss dit. Där vi träffade en hel del gamla gubbar vi känner till och hade det hur kul som helst, lyckades bli bra polare med personalen och Rogers dotter på åtta år som absolut ägde sönder en på biljard. Man kände ju sig bra jävla dålig. Men riktigt nice var det och kom nyss hem så finally - DATORTIME! (yes, jag är en nerd, yålå) Sen har jag lovat bort mig på för mycket imorgon, som vanligt, då jag inte kan säga nej. Man ska hjälpa till med hundar, träffa folk och tillbaka till baren för att spela biljard med personalen and so on. Herregud. Blir trött bara av att tänka på't.

 kycklingar i själen

JA, härlig dag med att skära upp fötterna på sig själv och halta fram som den friska tjugoåringen man är. (.......) FML. Stoppade dock inte dagen från att ha massa gos med hundar osv. Jävligt mysigt, vill ta med alla hem till Sverige och ja... ska väl hjälpa till mer i helgen med att plocka in nya hundar från gatan till centret och hjälpa till med hundarna som man ska plocka bort stygn på osv. Blir nog jävligt skoj! Annars en jävligt ovärd dag med massa sömn och tevetittande, DOCK spenderade jag en timma vid poolen idag då det faktiskt var sol i en timma på dagen - jävligt imponerande. Första solen på typ en vecka, regnperiod <3

 

Jo men visst!

nudelsoppan

Vaknade klockan två, thaitid, och hade missat halva dagen med lunch and so on. Men slutade rätt bra med att Kocken, vår granne här i Bali, drog emd mig ut på långprommis med sina hundar. Så jävla less att jag, som vanligt, glömde kameran men ska nog med imorgon så frukta ej! Följde även med till centret där dom räddar hundar och vilket Kocken driver och fyfan, vill ta med alla hundar hem och fick nycklarna dit så jag kan hälsa på varje dag. Win win! Men nu sitter jag och syrran vid jacuzzin och super till det, vi har ju trots allt semester! YÅLÅ! 

En av Kockens hundar som heter nudelsoppa på thailändska (som jag inte kan uttala) är nog den charmigaste lilla pudel jag någonsin träffat. Som nyss sprang iväg från sin egen gård för att komma och hälsa på oss spritpirater. Han har även en riktig liten krigar hund som har sina egna hjul eftersom bakbenen inte fungerar och fyfan vad den hunden kan springa snabbt, och ta sig genom terrängen i djungeln - hur ballt som helst! Men glömde såklart att ta kort på det så... lol.saftpirat

Jag är så jävla tråkig att jag bara tar kort på farsan djur, eftersom jag alltid glömmer att plocka med mig kameran om vi ska någon annastans. Standard! Vet inte hur många dagar vi, jag vart i thailand - tre, fyra? Whatever. Nu har jag och min syster yster i alla fall flyttat in i vårt eget hus med jacuzzi och pool och för mycket godis i kylskåpet istället för mat. Varför ska man köpa det liksom? Skulle inte förvåna mig om jag kommer gå upp 45678 kilo dom här tre veckorna, äter bara massa skit men vad fan yålå! Får se till att simma lite extra i poolen. Bästa är ju att det alltid finns ett kylskåp vardagsrummet, varför har man inte det hemma?
next stop thailand

Så fick man reda på av faderkakan att man på fredag åker till Thailand, där man ska stanna i tre veckor. Inte helt fel, speciellt inte när resan är gratis och att man annars bara sitter hemma och försöker få tag i jobb. Ska komma ihåg att ta med kamera också så jag kan bomba bloggen med bilder... för vem är han text? ELIN SUGER men hon lever och lämnade nyss min boning för att ta sig hem. Och vi spenderade som vanligt nätter med att bara se på skräckfilm och äta onyttigt.

Bjuder på en random fyllebild från studenten också, enjoy!


random bilder från mobilen, enjoy!

 photo random1.jpg
 photo random6.jpg
 photo random7.jpg