butterfly fly away.


sommarn's alla blommor

Oi oi oi. Det är ruggigt fint väder idag och jag bara... hoppas hoppas hoppas att det kommer hålla i sig någorlunda fram till sommaren nu. Förmodligen kommer det komma ett snöfall i april som en smäll i ansiktet - som vanligt. Men jag är fan okej med det om det är sånt här väder fram tills dess. Hahaha. Riktigt skön skoldag idag med. Klev upp ca: 11:00 och åkte till skolan kring 11:40 där jag bara gick igenom lite grejer inför ett religionsprov - innan jag fick åka hem igen.

 

OCH ÅH! Sundsvall idag också. OCH HUNGERSPELEN IMORGON. jag vet att jag är en fangirl, men jag har faktiskt väntat i flera år nu så hata inte.

 

Fint väder firas med fina kläder så att säga. ( ... fast sanningen är att alla mina andra kläder var smutsiga. brukar i vanliga fall inte ta på mig en klänning i första laget... )

 KONY 2012 /ett måste


Bättre dagar är vår destination

Alltså, det lär ju inte finnas något mer fantastiskt än våren (förutom sommaren då, HEH) Jag menar, har man bara lite överseende med allt ruttet gräs och hundbajs som smälter fram så är det fan riktigt fint med vår. Framförallt då man kommit hem från skolan och sitter som jag gör nu: mitt i solljuset som strålar in genom fönstret. Kommer nog bli lite för varmt snart - MEN TILLS DESS ÄR DET AWESOME. Jag ska fan se till att ta mig ut och vandra tidigare idag, så att inte solen hinner gå ner innan jag kommer ut, som den gjorde igår. Trodde fan jag skulle frysa morrhåren av mig.

Annars har det här varit en sjukt skön vecka. I måndags stannade jag hemma från skolan, igår struntade jag i sista lektionen (komigen, keramik...) och idag slapp vi turismen. Imorgon har jag tydligen sovmorgon till 12:10 och har jag riktigt, riktigt tur så bestämmer sig mina svenska och psykologilärare för att hålla sig hemma imorgon - för då börjar jag inte förrän 15:00. Undrar hur stor chansen är att jag faktiskt går då ...

ANYWAY.

Nu ska jag slå omkull mig och sova någon timma, utan någon som helst stress över att jag sover förbi hela dagen. HEHE. Sedan ska jag väl fortsätta jakten på en studentklänning som jag ändå i slutändan kommer vandra omkring och se ut som en kassler i (please kill me now) Om jag kör på nätstrumpbyxor till kanske folk rent av tror att jag faktiskt skämtar och medvetet kommer dit utklädd. Till en kassler........ HMMMM.


Take a bite of my heart tonight!

TROLOLOLO. Moa blev tydligen förvirrad när jag skrev trololo, för att det alltid fick henne att förväntade sig ett skämt av något slag, eftersom nördarna på typ... existenz tydligen skrev så när de... säger man trollar? Anyway. Jag syftar givetvis inte på någonting annat än Mr. Trololo himself (http://www.youtube.com/watch?v=oavMtUWDBTM) Seriöst. The soundtrack of my life eller något. Jag tror jag har haft den melodin på hjärnan i närmare ett halvår nu. DET ÄR FANTASTISKT. Oh well. Jag ska snart bege mig mot skolan, där jag uppenbarligen har redovisning av ett tursimarbete i dag och jag känner mig minst sagt TAGGAD ... eller? Nej. Kanske inte. Men det fina med att bara få skiten gjord är att man slipper det efter (Japp, jag lovar)


Glitter in the air

Så bestämde man sig för att börja blogga igen då. Underhållande nog, eftersom det inte var mer än ungefär ett år sedan som jag slutade att blogga regelbundet (med vissa undantag). Hur som helst så kände jag att det var bättre med en ny blogg med nytt utseende istället för att fortsätta skriva på min gamla http://www.birdofthesummer.blogg.se eftersom den kändes sjukt oaktuell.

 

Men nu när jag sitter så här och försöker lista ut vad jag ska skriva om så är det nästan så att jag ifrågasätter själv vad jag möjligtvis kan behöva en blogg till. Mitt liv i allmänhet är på tok för trist att skriva om och det kommer med all sannolikhet bara bli en jävla massa listor om plugg som jag har att göra, gnäll om att det inte går någonting på teve, lite snicksnack om melodifestivalen och kanske ett och annat om impulsbesök av Sigtuna a.k.a Ronja eller Sundsvall a.k.a Ida/Moa.

 

Jag är inte ens en såndär konstnärlig brud som kan kasta upp vackra fotografier med solnedgångar och glitter eller bilder som jag ritat själv. Som bäst får ni ta del av min extremförtjusning i fjädrar, tatueringar, kläder och quotes i form av bilder som andra har tagit och som jag i min tur har stulit från tumblr.com eller weheartit.com – eftersom det är där jag spenderar dagarna.

 

Låter det lockande? Håll ögonen öppna för nästa inlägg. Lol.

 

Tumblr_m0ffpvdcbd1r4yvfyo1_500_largeFound on: weheartit.com

Dag 08. Ett ögonblick

 

Ögonblicket jag har valt att berätta om utspelade sig i Palma de Mallorca någon gång under perioden 14 – 27 september. Jag har väldigt många fina ögonblick med Ida Olsson, men det här toppar helt klart några av dem bästa.

 

Det var så att Ida var på semester tillsammans med mig och min familj. På hotell-restaurangen så jobbade det en kille (som senare visade sig heta Nachos) och han tyckte om att försöka få min och Idas uppmärksamhet genom att te.x börja vissla eller nynna då vi passerade. Det här var någonting som min familj tyckte var fruktansvärt roligt, framförallt Farfar, som dessutom försökte hooka upp oss (ja, alla tre) genom att prata ihop sig med Nachos chef (farmor och farfar är stammisar, så de känner de flesta som arbetar på det hotellet)

 

En kväll hade vi alla gått ner på hotell-restaurangen för att äta middag. Efter middagen så gjorde vi precis som alla andra kvällar och stannade kvar för att dricka några paraplydrinkar innan vi (jag och ida) skulle dra vidare. Jag hade gått ut från restaurangen för att Anton ville ta lite luft – och helt plötsligt ser jag hur Ida rusar ut ur restaurangen och mot mig – för att upprört slå sig ned på en stol bredvid mig.

 

”Vet du vad din farfar gjorde?!” Sa hon. Det visade sig att min farfar hade vrålat över hela restaurangen om att ”NACHOS ÄR JU JÄTTE-KÅT PÅ DIG IDA!” när Nachos hade passerat. Som tur var så kunde inte Nachos varken svenska eller ens engelska. Men många andra på restaurangen kunde båda.

 

Det kanske inte låter fullt så roligt när jag skriver det så här, men å andra sidan är det svårt att riktigt måla upp med ord om hur Ida såg ut då hon BOKSTAVLIGEN sprang ut ur restaurangen, vit som ett spöke i ansiktet (med undantag för rodnaden, givetvis) Det var helt enkelt... skitkul.

 

skickades först: 2011-08-07 @ 14:23:32 (http://birdofthesummer.blogg.se)

Dag 07. Din bästa vänSå många vänner jag känt - ingen som jag riktigt behövde, nej. Jag har aldrig varit normal, bara när jag går med dig. Så många broar jag bränt, ingen tog mig riktigt över nej. Men jag går inte isär när jag går med dig. De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete. Men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen. Det gör inte ont att jag kom på andra plats och det rör mig inte alls om det är dag eller natt. Det gör inte ont att få skiten i sig. Det gör inte ont så länge du är med mig.

 

SISTERS NOT BY BLOOD,

BUT BY SOUL.

 

Ibland slås jag av hur orimligt det egentligen är att jag har träffat någon som dig. För hur stor är chansen att två personer träffas, av ren slump, som sedan båda två visar sig ha så fult skratt att bara själva lätet av dem kan dra ut på skrattattacken i ytterligare tio minuter? Att två personer omedvetet avslutar varandras meningar, eftersom man redan i början av den förstod precis vad den andra menade och ville ha sagt. Två personer som tycker att det är en självklarhet att människor borde hålla hand istället för att hålla vapen, att kärlek är vackert i alla former, att barn växer upp för snabbt, att man ska leva ut sina allra vildaste drömmar. Chansen att jag träffade dig var ungefär... en på miljonen. Därför klassar jag mig själv som jävligt lycklig som lyckades.

 

Supergirl, du fixade det. Du lämnade trygga, älskade Landet lagom och åkte till England och fixade en bartenderutbildning. Du begav dig mot Spanien och en familj du inte kände sedan tidigare och levde med de under ett halvt år. Tvivla aldrig på dig själv. Glöm aldrig bort hur jävla fantastisk du är.

 

Tack,

för att du har hjälpt mig att överkomma några av mina största rädslor och för att du har hjälpt mig så mycket med att bli den personen jag är idag. På riktigt. För att du lyssnar när jag ältar problem som du redan hört ungefär hundra gånger tidigare. För att du har överseende med mitt värdelösa lokalsinne och mina tvångstankar att planera allting in i minsta detalj innan jag vågar ta steget och göra någonting. Tack för att du inte tvivlar på att jag skulle klara någonting och inte tycker några av mina drömmar är dumma i huvudet eller helt enkelt slöseri med tid. För att du fanns där vintern 2008/09 då jag var helt jävla dum i huvudet och inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen. För att du alltid lyssnar. Tack för att du tvingade mig att åka till Västerås 2007 och gav mig en chans att visa att det faktiskt fanns någonting bakom den orangea fläckiga brunkrämen och det gula håret som inte hade sett skymten av en plattång ännu. Tack för att du alltid lyckas knuffa mig i rätt riktning då jag inte vet åt vilket håll jag är på väg.

 

I gentjänst lovar jag att fortsätta tycka att du är planetens finaste människa och att ingenting egentligen är bra nog åt dig. Jag lovar att aldrig någonsin ifrågasätta dina drömmar och att hålla din hand när du behöver det. Jag lovar att aldrig mer skratta åt dina listor. Jag lovar att vara din soldat och att jag aldrig kommer desertera.

 

I gentjänst lovar jag dig att bläddra igenom dina fotoalbum med dig, när vi är gamla, och fylla i nödvändiga notiser i dina berättelser (som du medvetet utelämnar för att de är liiite för pinsamma för dina barnbarn att höra)

 

Det lovar jag.

 

Vi ses i sommar, Eve.


skickades först: 2011-06-11 @ 21:40:11 (http://birdofthesummer.blogg.se)


Dag 06. Din dag

Min dag idag? Den har inte varit särskilt imponerande för att vara ärlig. Det enda som verkligen gjorde mig glad idag var då jag lade märke till att det var 10 grader varmt ute, när det var mulet och äckligt. Annars brukar vi bara få så varmt mitt i solen liksom. Det var fint... och vårigt! Dessutom blommar Örby fullständigt. Jag önskar att jag hade en kamera så att jag kunde gå ut och fotografera. Lägenheterna (alla utom min, av någon underlig anledning) är omringade av vitsippor, blåsippor, krokusar osv. Det är riktigt fint! Nästan all snö i hela Stockholm är borta. Ge oss en eller två soliga dagar till och vi kan förmodligen vinka den farväl. Gräset börjar bli grönt. Åh, vad jag längtar till sommaren!

 

Övrigt? Jag hade körlektion idag. Jag gnäller mycket om mina körlektioner, för dem är så vansinnigt tråkiga. Inte särskilt svåra egentligen, men tråkiga. Det är drygt att ta sig in till körskolan och när jag väl är där grips jag av så himla dåligt självförtroende och nästan... prestationsångest, för att jag är så mycket sämre än vad jag vill vara. Jag tvivlar fan seriöst på att jag kommer lyckas ta något körkort alltså. Oj oj oj.

 

Nåväl. Det var allt för idag!

 

skickades först: 2011-04-06 @ 19:48:34 (http://birdofthesummer.blogg.se)


Dag 05. Din syn på kärlek

Kärleken är vild. Den bryr sig inte om vad vi anser är rätt eller fel och den kommer aldrig någonsin låta sig tämjas eller begränsas av obetydliga åsikter. Kärlek kommer aldrig heller låta sig kontrolleras av varken ålder, kön eller utseende. Det är det bästa med kärlek. Det bara händer.”Love hurts” är förmodligen ett av de mest felaktiga uttryck man kan komma över idag. Kärlek gör inte ont. Att bli avvisad gör ont. Att bli illa behandlad, svartsjuka, obesvarad kärlek och svek – dessa gör ont. Men helt vanlig kärlek är förmodligen det enda som aldrig gör ont. Kärlek, som är tillräckligt starkt för att läka de allra svåraste såren och sprickorna, skulle den göra ont? Jag tror inte det.

 

Kärlek fick inte ert förhållande att gå i bitar - bristen på känslor och respekt bär ansvaret. Det var inte Kärlek som lämnade dig och er gemensamma son en sen sommarkväll för att aldrig komma tillbaka, det var Svek. Det var inte heller Kärlek som kollade igenom alla dina SMS, mail, telefonkontakter och facebookvänner för att försäkra sig om att du inte dolde något. Det var Svartsjuka.

 

Kärlek gör inte ont. Det är allt annat runt omkring. Kärlek läker såren efter.Jag är helt övertygad om att en person alltid har en annan person där ute, en soulmate, som den är ämnad att träffa någon dag. Jag talar inte om livslång kärlek eller två personer som garanterat kommer åldras ihop. Det kan vara en kort men intensiv romans. Man kan träffa personen när man är 70 år gammal. Vad som helst. Det kan han handla om en person som man under tio års tid passerade varje dag på väg mot jobbet och aldrig tidigare lagt märke till. Det kan vara vem som helst. När som helst.Kärlek är flyktiga pussar bakom ryggen. Det är en usel morgon som blir bra efter ett kort SMS. Det är en intensiv längtan. Det är att frivilligt lägga undan sina egna drömmar och fokusera på någon annans. Det är en blick som gör en dag. Det är ett leende som smittar av sig. Det är avstånd mellan fingrarna som passar någon annans. Det är att älska någons brister. Kärlek är att vara osjälvisk. Det är att presentera sig som en persons pojkvän/flickvän. Det är en bild i en plånbok. Det är att inte svika. Det är en axel att gråta mot. Det är en axel att skratta mot. Det är att inte vilja ha någon annan.

 

Det är min syn på kärlek.

 

 

skickades först: 2011-04-05 @ 21:26:27 (http://birdofthesummer.blogg.se)

Dag 04. Vad du åt idag

Åh, vilken rolig sak att berätta om! Jag tänker skylla på att det är anledningen till att det tagit mig typ en månad att skriva den här. Den är så tråkig att den inte ens får en bild. Kaxigt, jag vet. I alla fall:

 

Frukost: Yoggi yoghurt

Lunch: Pommes frites @ torvalla

Middag: Korv med bröd

 

Nyttiga jag. Verkligen.


skickades först: 2011-03-22 @ 21:09:32 (http://birdofthesummer.blogg.se)

Dag 03. Dina föräldrar

 

Jag ser på mig själv som fruktansvärt lyckligt lottad då det kommer till mina föräldrar. Alla säger det här om sina föräldrar, men jag menar det verkligen; jag har förmodligen världens finaste föräldrar.

 

Mina föräldrar heter Carina Birgitta Åström och Lars-Erik Norberg. Mamma växte upp i lilla Timrå och pappa växte upp i Stockholm men flyttade vid sexton års ålder upp till ett hus i Söråker - fråga mig inte varför. Jag förstår inte heller det beslutet. Så vitt jag vet så träffade dem varandra genom gemensamma vänner och att deras släkt kände varandra sedan tidigare. Mamma och pappa skiljde sig och flyttade isär då jag var fyra år gammal, men är fortfarande vänner än idag. Någonting som jag också anser mig ha tur med.

 

Mamma är förmodligen min största förebild. Jag beundrar henne på stadier som jag inte ens kan förklara och ibland är jag rädd för att jag dessvärre inte visare det tillräckligt ofta. Hon är en sådan där person som utan bekymmer kan vandra runt i fula mjukisbyxor, morgonfrisyr och en för stor tröja på Birsta City och helvete, det är vad jag älskar med henne! Hon bryr sig verkligen inte om vad andra tycker om henne. Hon kör sitt eget race. När jag var liten så trodde jag som många andra barn att mamma var odödlig och att hon klarade allt. Men när jag sedan blev äldre så visade det sig faktiskt mer eller mindre vara sant. Mamma har gått igenom mycket oförtjänt skit och trots det kan jag uppriktigt sagt inte minnas en enda gång som jag har sett henne bryta ihop, ge upp och helt enkelt skita i allt. På något vis har hon alltid hittat en lösning på alla problem på egen hand och så är det fortfarande. Är det någonting jag behöver ha hjälp med så vänder jag mig nästan alltid till mamma. Så säga vad man vill om min mamma, men hon är verkligen den starkaste kvinnan jag någonsin träffat. Eller nej, stryk det där. Hon är den starkaste personen jag någonsin träffat.

 

Det fixar sig.

Jag misstänker att det förmodligen är den mest förekommande frasen pappa någonsin har sagt till mig. För vad det än gäller – vilka problem man än vänder sig med till pappa – så säger han alltid ”det fixar sig.” och på något mirakulöst vis så har han alltid haft rätt. Att det alltid fixar sig är nog den viktigaste saken pappa har lärt mig att förstå. Det finns ingen idé att fastna vid små saker. Man behöver inte bekymra sig över materiella grejer. Det fixar sig! Pappa har alltid ställt upp i alla väder under min uppväxt och är det någonting jag verkligen är imponerad över då det kommer till honom så är det att han trots att han spenderade 70% av min och Hannahs barndom i Stockholm, så såg han ändå alltid till att finnas där för oss 100% av tiden. Det är inte illa.

 

Så jag har haft väldigt tur med mina föräldrar. Jag har alltid kunnat lita på dem och dem har alltid kunnat lita på mig tillbaka. Jag har aldrig känt mig orolig över att vända mig till antingen mamma eller pappa med någonting. Det har aldrig riktigt funnits någonting som jag inte känt mig bekväm att prata om med dem. Framförallt mamma - för de som känner min mamma och / eller har träffat henne någon gång - känner till att hon är väldigt... orädd när det kommer till att prata om saker och ting. Det går helt enkelt inte att känna sig obekväm med henne.

 

Det finaste mina föräldrar har gjort för mig är dock att dem alltid låtit mig vara mig själv. Dem har alltid accepterat personen jag är och alltid uppmuntrat mig till att vara just så som jag är. Dem har aldrig någonsin antytt någonting annat än att jag kan göra precis vad jag vill, utan har tvärtom alltid legat på och peppat mig till att nå ut till mina drömmar. Det är det finaste med mina föräldrar. Det och mycket mer.

 

skickades först: 2011-03-17 @ 20:07:45 (http://birdofthesummer.blogg.se)


Dag 02. Din första kärlek

 

Min första kärlek? Jag var tio år gammal, gick på Söråkers skola och blev kär i allt och alla jag lät blicken falla på. Det känns som att tredje, fjärde och femteklass egentligen bara var tre år fyllda med nyförälskelser, skoldiscon och låtsasdramatik.

 

Vuxna tycker om att påstå att barn och tonåringar inte förstår sig på kärlek. Att dem inte kan förstå vad det innebär. Jag tror tvärtom att ett barn kan känna kärlek på betydligt fler stadier än vad vuxna kan; ett barn har aldrig blivit sårat. Ingen har någonsin krossat dess hjärta ännu och dem är fullständigt orädda för att säga eller göra fel.

 

Jag var jättekär då jag var tio år gammal. Jag kunde bli vansinnigt kär i flera killar samtidigt. Det var så enkelt i den åldern. Man blev kär i egenskaper. Hans blå ögon. Hans blonda hår. Hans sångröst. Hans personlighet. Han är bra på att spela kula. Han drar runt mig på en madrass. Han kan spela gitarr. Han tycker om mig, så varför inte?

 

I den åldern var det perfekt. Allt handlade om att ha det bra och roligt för stunden och om någon av personerna kände att det inte stämde längre – då gjorde man slut. No hard feelings. Dagen efter så fanns han fortfarande där för att hjälpa henne att göra fart på gungan, eller hon honom med att lösa ett klurigt matte-tal.

 

Det är otroligt hur fel vuxna kan ha.

Bara för att allt inte alltid är komplicerat innebär det inte att det inte är kärlek.

 

Jag minns inte ens min riktiga och första kärlek. Jag var alldeles för upptagen med att bli kär i allting för stunden.

 

Fast det kan möjligtvis ha varit Aladdin, John Smith eller Lufsen.

 

skickades först: 2011-03-13 @ 20:08:51 (http://birdofthesummer.blogg.se)


Dag 01. Presentera dig självElin Ida My Norberg är mitt namn. Jag föddes 16 Januari 1993 klockan 08:00/20:00 (jag har faktiskt ingen aning). De första tre åren av mitt liv spenderade jag med att skrika och vara besvärlig, eftersom mina läkare inte upptäckte att jag hade öroninflammation. Mamma tycker om att påminna mig om att Hannah, min två år äldre syster, vid ett tillfälle frågade henne och pappa om de inte helt enkelt kunde sälja mig. Dessvärre var det en fullkomligt allvarlig fråga och Hannah lämnade förmodligen rummet med en besviken min. Jag tycker om att påminna Hannah om att jag åtminstone inte var fyra år gammal då jag började få hår - vilket hon var. Såg riktigt löjligt ut faktiskt.

 

Jag växte upp i Söråker som är en by med ungefär 2.500 invånare och är en förort till Timrå, som i sin tur är en förort till Sundsvall. Söråker är förmodligen en av de finaste platserna någonsin under somrarna, men ett rent helvete på vintrarna. Det tar ungefär 45 minuter att ta sig en promenad från ena sidan av Söråker till den andra och därför är det rätt imponerande att jag faktiskt har lyckats hinna med att flytta runt elva-tolv gånger bara i Söråker. Jag har förmodligen provat på alla lägenheter i hela byn.

 

Jag har två äldre systrar och två yngre bröder, varav min äldsta syster har en annan pappa och min två yngsta bröder har en annan mamma. Krångligt? Inte egentligen. Min mamma och pappa skiljde sig då jag var fyra år gammal och jag bodde mer eller mindre heltid hos mamma tills jag började gymnasiet och flyttade till pappa i Stockholm istället.

 

Så, Det var grundfaktan.

 

Jag heter Elin. Jag är en drömmare. Jag hatar mycket, men det är egentligen ingenting mot för allt det jag älskar också. Jag älskar tanken på att det fortfarande finns personer där ute som inte vänt ut och in på sig själv för att stämma in på samhällets krav på vad som är rätt och fel. Jag inspireras av personer som tar dagen som den kommer och går sin egen väg och faktiskt lyckas. Jag älskar sommaren och allt som hör därtill: grillat kött, att äta ute i trädgården, nakna fötter mot varm asfalt, gröna landskap, doften efter regn, sommarlov, solsken som värmer ansiktet, korta byxor eller tunna klänningar, ballerinaskor, festivalkänslor, Lars Winnerbäck-musik om kvällarna, utomhusfester, att fiska, åka båt, kvällspromenader och långa nätter.

 

1. Jag tycker om att tappa bort mig i böcker som tar mig till helt andra platser och jag fantiserar om platser som Landet ingenstans och Narnia.

2. Det finns inga jag älskar och beundrar så vansinnigt mycket som min mamma och pappa.

3. Jag har galet stor tur, för på något oförtjänt vis har jag lyckats få två av världens finaste tjejer, Bella & Ida, till vänner

 

Jag drömmer om att flytta utomlands och få uppleva och se saker jag inte ens visste fanns. Jag drömmer om att få prova segla, dyka med hajar och att få hoppa fallskärm. Jag drömmer om att någon dag köpa en gammal hippiebuss och åka på roadtrip genom USA. Jag tror på kärlek vid första ögonkastet, jag är kär i kärleken och jag drömmar om att få vara någons sommarromans.

 

& för att avsluta min presentation av mig själv: Jag planerar att uppleva allt jag drömmer om och mer därtill, förr eller senare. Jag tror på att allt är möjligt och att människors största problem är att dem inte drömmer tillräckligt mycket.


skickades först: 2011-03-12 @ 16:36:27 (http://birdofthesummer.blogg.se)

30dagars lista

Dag 01 – Presentera dig själv
Dag 02 – Din första kärlek
Dag 03 – Dina föräldrar
Dag 04 – Vad du åt idag
Dag 05 – Din syn på kärlek
Dag 06 – Din dag
Dag 07 – Din bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Din tro
Dag 10 – Vad du hade på dig idag
Dag 11 – Dina syskon
Dag 12 – Vad som finns i din väska
Dag 13 – Denna vecka
Dag 14 – Vad du hade på dig idag
Dag 15 – Dina drömmar
Dag 16 – Din första kyss
Dag 17 – Ditt bästa minne
Dag 18 – Din kärlek
Dag 19 – Något du ångrar
Dag 20 – Denna månaden
Dag 21 – Mitt rum/lägenhet
Dag 22 – Något som gör dig upprörd
Dag 23 – Något som får dig att må bättre
Dag 24 – Något som får dig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Dina rädslor
Dag 27 – Din favoritplats
Dag 28 – Något du saknar
Dag 29 – Dina mål
Dag 30 – Ett sista ögonblick

skickades först: 2011-03-10 @ 21:06:31 (http://birdofthesummer.blogg.se)

Dem ger order och massorna följer.

HEJ HÅ. jag har skapat en ny blogg och vill bara se hur det ser ut när man skriver. tack och hej.