yadayadayada.

Ibland, när jag inte har särskilt mycket för mig, brukar jag komma in på en massa underliga tankar. Jag tycker om att sväva iväg i dem ibland. Vore det inte till exempel så himla typiskt om det visade sig att människan, som personligen utger sig för att vara det smartaste djuret på jorden, var de enda som inte kunde kommunicera med alla andra levande ting? Och att i själva verket lever allting i fullkomlig harmoni där träd och djur kan tala med varandra och att vi är dem enda som inte hör till - eftersom vi begränsar oss själva med girighet och brist på förståelse för såväl det övernaturliga som det riktigt naturliga. Det vore bra coolt.

Ungefär som i Narnia. (Japp, det här inlägget håller på att spåra nu) Där träd kan kommunicera med människorna, djuren och allting annat och yadayadayada....

UNDERLIGT UNDERLIGT.
Antar att det är ingenting vi någonsin får veta.
HEHE.
 

Lika som bär!

Efter lång betänketid har jag äntligen lyckats klura ut vem det egentligen är som vår katt Kurre är lik!
 

   
   
   
   
  
   
FAT CAT FRÅN RÄDDNINGSPATRULLEN!
 
Inte övertygad?
KOLLA BARA NU....
   
   
   

inspiratiooooon

Precis som många andra f.d studenter och för närvarande arbetslösa (haha) så drömmer jag om en alldeles egen lägenhet. En där man har mer än bara sitt sovrum att gå lös i med sina favoritfärger och alldeles själv får välja om man vill ha alla lamporna tända 24 timmar om dygnet, hur hög musiken ska vara och hur stor plats i soffan man väljer att breda ut sig över. Så ibland brukar jag glo runt på tumblr, weheartit eller hederliga google efter inspirationsbilder och nu hade jag tänkt kasta upp ett gäng här!


Böckerna i taket.                                                  källa: www.apartmenttherapy.com


"Smyckeshållare"        källa: http://quietland.blogg.se/2011/may/smyckeshallare.html


Skitmysig balkong!   källa: http://medfingrarnaijorden.blogspot.se/2010/05/balkongradio-fran-angelholm.html

Fondvägg i tegel, tegel-imitation eller ev. tegelstenstapet, som på bilden.

rockbåten 2012

ÅTERKOMMER MED TEXT. HEHEHE. fantastiskt att man kan vara så lat som jag är. Anyway. Bjuder på bilder!