nästa stopp: sundsvall

Åh jag undrar vad som händer i vår del av staaaan, vinden håller tal vid en hamburgerbar, lalala. Så var man påväg hem från en fantastisk kväll av absolut ingenting hemma hos Ronja <3 var jävligt lockande att stanna kvar där nere faktiskt, men faktum är att jag inte direkt hade mycket kläder med mig (eller pengar till att leva)
Men tanken är att jag ska dra hem en vecka nu och få den att gå snabbt genom att fokusera på att hjälpa pappa att måla om huset, plugga körkortsteori, hälsa på mamma och fortsätta spendera för mycket tid med Lucy, och sedan åka ner igen! Väl nere tänker jag tvinga Ronja att bo hos mig, testa dukan-dieten och köra igång med att börja motionera. Blir nog braaaa tror jaaaag.
 
Oh well, att skriva på telefonen är inte min grej. Tar på tok för lång tid (seriöst, min farmor skriver nog snabbare än vad jag gör på min mobil)
 
Over and out!
 

here's to everyone


Jag antar att det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns.

Oi oi oi, humöret är minst sagt inte på topp ikväll och jag skrev tidigare ett långt och jävligt fantastiskt inlägg som i detalj berättar om vad som hänt och på ett ungefär hur jävla besviken jag blev över det. Och en massa annat som jag känner samtidigt. Ibland får man sig helt enkelt en tankeställare och jag menar allt annat än att jag skulle vara en perfekt vän. Jag gör folk besvikna, jag är för ärlig ibland, jag sårar utan att förstå och ibland samtidigt som jag faktiskt förstår. Men är det en sak jag verkligen försöker att undvika så är det att få någon av mina vänner att känna sig som ett andrahandsval/sista-minuten-lösning.
 
Anyway, jag är inte särskilt modig av mig och undviker nog helst att posta det i slutändan ändå och återgår till att se på Most Haunted och packa under resten av kvällen istället. Ska bli jävligt skönt att åka ner till sthlm igen. Träffa ronjaaaa ♥

take me somewhere new

change it up.

Jag känner för att göra någonting vågat med mitt hår. Någonting typ som utblekt rosa/rött a lá: