update deluxe

1. Peanut butter and jam-sandwich ÄR INTE GOTT! Provade det nyss eftersom jag alltid tyckt det ser så jääkla gott ut då dom gör det på amerikanska filmer. Men icke, asäckligt - absolut inte värt att slösa pengar på en BURK JORDNÖTTSSMÖR  För... jag hade helt klart lagt pengarna på något vettigare istället (not).

2. Inte mitt fel att uppdateringen är kass. Elins fel och även hennes fel att frågestunden som ni säkert glömt nu fortfarande inte kommit upp, trots att den skulle ha gjort det för sisådär en månad sen. Yolo!

3. Var på zoo igår och är fortfarande sjukt sliten efter den trippen. Jag, människor och värme går inte ihop. Det gör så att mitt system avrättar sig själv, så idag kändes hela min kropp som ett enda stort NOPE och jag ville ta livet av sig hela dagen av trötthet. Hjälpte inte heller att det första jag fick höra var "No beautiful" från personalen på mitt café... så måste ha sett rätt duktigt sliten ut. < seriöst, det där hände. What else liksom. INTE SOM MAN REDAN HAR ASKASST SJÄLVFÖRTROENDE, FU!

4. Ätit alldeles för mycket munkar så känns som att jag kommer att SPRICKA. Och köpte en Mountain Dew dricka idag, för första gången bara för att flaskan var fin. Den var neon grön och är för tillfället min lillesyrras (på sju månader) favoritleksak. Mounatin Dew samkar för övrigt som sprite utblandat med vatten dvs. inte gott.

5. I onsdags så hittade jag två kattungar som blivit övergivna och fixade nya hem åt dom. Fattar inte HUR man seriöst bara kunde slänga iväg såna fina katter i en säck... eller katter över huvudtaget. Fucked up! Dom fick nya hem i alla fall, tacka gud för det!

6. Fått två nya rökkompisar i form av hundar på mitt nya jobb, där en av dom alltid kommer kutandes i full fart för att sen cpglad slänga sig på rygg framför en för att bli klappad på mage. Kan glatt påpeka att mina händer nästan alltid blir svarta efter att jag klappat dom men... helt klart värt det! Döpte dom två till Herr och Fru - jag vet, asfyndigt.

7. Ni borde följa mig på instagram, betydligt mer aktiv där. YAYA, shameless reklaman men vad fan. KLICKA!Men vilken söt katt. :O

Svar:
Åh tack! (:

2014-03-07 · 17:40:47

Vilken sjukt snygg design! Var är du eftersom du var på Zoo igår och det var varm?

Svar: Tack och ja, jag bor i Thailand så :) haha! / Ronja.
Elin Norberg

2014-03-07 · 19:33:26

sv tack :D

2014-03-08 · 08:49:49

svar: Åh tack! :*

2014-03-08 · 14:50:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback