lipton ice tea, you suck.

Vaknade upp med sjukaste huvudvärken och en hals som begått självmord. Så till frukost lyckades jag bara få ner lite kaffe och sen drog jag mig enda fram till att jag insåg att jag måste äta något. Hade jag någon mat hemma? NEJ. Så ner med min förkylning bland folk och försöka hitta något som jag faktiskt kände för att käka... Det gick inte så bra, köpte bröd - nutella och isté. För det är faktiskt det enda té jag dricker, för annars hatar jag verkligen té - it tastes like urk! (Ville skriva "shit" men har faktiskt aldrig smakat på skit så... no.) Men hittade ett isté här i Thailand som är så jääkla gott och fanns den kvar i butiken? NEJ, självklart inte. Så provade istället Liptons Ice tea... Absolut äckligaste ever, VARFÖR HAR DOM FÖRSTÖRT SITT ISTÈ MED CITRON?! God. Så besviken. Förtjänar helt klart att äta Nutella på mackor till middag, är i alla fall det jag intalar mig själv.

SÅ BESVIKEN PÅ MITT ISTÈ! Ni vet när man förväntar sig att något ska vara supergott så man tar största jävla klunken eller tuggan av det - och halvägs igenom den processen så inser man hur vidrigt det är... Och mer eller mindre får en chock som kommer traumatisera en för livet. (Scch, not overly dramatic at all)

Gjorde en sån stor liknande tabbe då jag var liten och uppenbarligen jävligt korkad, morsan och farsan hade väl haft en liten fest i huset och lämnat avslagen öl i glas på köksbordet. Så när jag vaknade och var astörstig, fick jag för mig att det var äppeljuice som stod på bordet... För let's face it, avslagen öl utan kolsyra and all that bubbel ser typ ut som äppeljuice. Så Ronja, typ fem-sex år, drar i sig största klunken av avslagen öl och håller på att dö.
fin blogg :)

Svar: Tack! :) / Ronja.
Elin Norberg

2014-03-28 · 19:33:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback