no miracles

Slapp och jävligt skön dag som spenderades i sängen, längsta jag gått idag är ut till gården för att röka. Inte helt fel, planen var egentligen att man skulle till Sportsbar och supa nu när Aim fyller tjugofem idag men icke sa nicke. Kul får man inte ha det då man bor i djungeln eller snarare inte har ett körkort, anywho... Inget större minne av vad jag gjort om dagarna förutom att åka till kontoret, åka hem, sova and so on. Livet blir inte mer spännande bara för att man har minst 30 grader varmt om dagarna och har palmer istället för granar. Just sayin'!

Ja, övningskör gör jag ju också här i djungeln. Inte kört på något än så skulle vilja påstå att det går rätt bra, fått min iPhone att fungera och ätit för mycket choklad - om det var någon som undrade. Är för övrigt jävligt opepp på jobb imorgon men that's life.


bilder från instagram.
 

breath

 

suffocate

Ja, alltid lika kul då man får ansvar över sånt som man inte fått ett uns fakta om. Ger inte alls ett kontrollfreak som mig tvättäkta magsår och panik, nej för fan! Oh well, får väl hoppas på att allt med jobbet gåt någorlunda bra annars blir det ju som det blir. Orkar inte riktigt bry mig faktiskt. Skyller på att jag går på nya p-piller som gör mig moody och Eddies bortgång, kan inte påstå att man är helt hundra rent känslomässigt eller mentalt. Men i alla fall så har jag suttit den senaste timmen och tryckt i mig hur mycket choklad som helst och sett på matlagninsgprogram som bara gjort mig sugen på käk, trots att jag snarare vill köra fingrarna i halsen av ren mättkänsla.

Och imorgon ska Nim, farsans fru, göra japansk currygryta åt mig då det blivit en av mina absoluta favoriter. Sen kommer Santo och hans fru över så kommer nog bli en jävla massa öl igen, men hey! Är ju ledig imorgon så no harm, lol. Bjuder även på en bild från förra veckan då jag och faderkakan hälsade på Esa i Pattaya, fun times!

 

numb

@ the office och förundras över hur horoskop/stjärntecken kan vara så jävla accurate ibland. Vilket är rätt freaky då man till exempel som tvilling/gemini låter som en two-timing bitch 24/7. Men vad fan, vissa saker kan man ju bara lol'a över för att de är så jävla spot on som t.ex:

 

"The Gemini's one weakness is their inability to keep interest in one thing or person for long."
"Gemini think about every single scenario possible before it even takes place."
"When Gemini is in a bad mood, they become unresponsive moody jerks"
"Gemini could be very quiet when stuck in thought or sad"

OCH för övrigt har ett av mina ultimata favoritband Sleeping with Sirens splittras, what is this fuckery? Fattas ju bara att Imagine Dragons ska splittras också, ännu mer ultimat! Oh well, at least får man väl hoppas på att Kellin Quinn startar ett nytt awesome band.
 

"I'LL SPEND MY ENTIRE LIFE MISSING HIM"

 
 

bjussar på lite videos med Santo

Eller Jukka Santeri Ahlgrén som han egentligen heter. 
 

feel nothin'

Alltid lika trevligt att vakna halv ett på dagen, tror dock farsan var tillräckligt snäll för att skita i att väcka mig eftersom det blev lite mycket dricka igår. Dock inte mitt fel, jag skyller på trevligt sällskap! Det började med att man bara helt oskyldigt skulle lämna kontoret för att hjälpa en kund, så vi sökte upp farsan som satt på fiket med Santo och hans fru... Sen slutade det med att man fastnade på fiket med dom och helt oskyldigt drack vatten, tills man flyttade sig till restaurangen Buffalo Bill eller "Buffen" som den kallas precis intill - där man bytte ut vattnet mot öl. Sen var det åter igen inte mitt fel att Pierre och Krille hade massa intressanta historier att berätta om så under tiden hann det bli lite fler öl, medan Pierre berättade vad han gjort då han var nitton. Var något med en kille som blivit knullad av morötter och vart tvungen att sy femton stygn and so on, och allt för att se till att hans bögpolare kunde gå hem säkert om kvällarna. Fint det! Vad gjorde man själv när man var nitton?

Sen ville Santo och hans fru dra vidare till Sportsbaren, vilket vi gjorde och även Krille samt ägaren för Vienna på andra sidan gatan kom för att joina oss. Vid det här laget hade jag bytt ut öl till White Russians istället och snackade på som fan med Krille om att han ska lära mig åka motorcykel. Är även en sjuk trevlig kille som börjat jobba på Sportsbaren tillsammans med Koi, om jag inte minns fel så hette han Om... tror jag. Men men, astrevlig och söt var han i alla fall! (Eller så va det bara jag som var full) Sen när vi åkte hem så var det åter igen inte mitt fel att det fanns massa öl i kylskåpet (...).

Safe to say, i got drunk as fuck.

 

 


little things

 

king

Kom nyss hem, sådär halv nio på kvällen som klockan är i Thailand. Åkt fram och tillbaka som ett as på eftermiddagen med farsan samt hans vän från finland - Santo, som ville veva ner sidofönstret på bilen och smälla till idiotförararnas bilar med sin käpp. Stabil zigenare det där och hur jävla rolig som helst. Santo och hans fru måste även vara de mest långsamma shopparna in histoy of world, då både jag och farsan höll på att dö över hur länge de stannade _bara_ på klädavdelningen. För att inte tala om bakeriet. Men det slutade i alla fall gott med käk och öl på Sportsbaren där man fick träffa Koi och Roger igen, samt Eddies hund Em som dom döpt om till King (eftersom Roger tyckte Em lät som ett tjejnamn). Som numera ska få agera Sportsbars vakthund, ska bli riktigt kul och se hur stor den där pitbullen kommer bli då han redan är enorm för att vara valp.

Skulle ha delat med mig av bilder om min Iphone ville fungera, men självklart inte. Här får man en Iphone och inte fan vill den fungera korrekt, typiskt min tur det.
 

electric feel

Dagens lunch blev grönt te och Twix, blir inte mer Thailändsk än så (...).  Vart sjukt oproduktiv idag på kontoret men det är svårt att faktiskt göra något då man hade strömavbrott, fyra gånger efter varandra. Tack regn! Väldigt uppskattat och ska väl fortsätta spendera min tid med att försöka memorera alla ritningar till alla jävla byggnader som vi nu hyr ut/säljer lägenheter i. Fun times! Och otrolig värd uppdatering i bloggen men allt för er läsare och försöka stilla tristessen i fem minuter, myes.

bjuder också på en random bild från midsommar där Elin och min lillkusin Molly plockar blommor till midsommarstången, tror Molly sa något i stil med att: "Jag älskar att plocka blommor, för att det är så enkelt". Clever child right there. Skulle dock vilja dela med mig av en bild på Elin där hon ser otroligt, otroligt glad ut men då är det 110% säkert att hon avrättar mig så jag lämnar det till eran fantasi istället. Och ja, midsommar var jävligt trevligt! Gråter redan blod över att jag kommer missa den i år.


what do you feel?

Har rätt mycket jag egentligen skulle kunna dela med mig av, men... nej. Har ju trots allt snart befunnit mig i Thailand i en hel månad och det var väl inte den bästa starten man kunde tänka sig. Men allt går vidare, vare sig man vill eller inte och imorgon är det jobb som gäller igen. Alltid lika kul, längtar sönder till regnperioden är över här i Thailand för det regnar så pass mycket att det fuckar upp signalerna till internet och teven = inte okej.

Men ska väl börja posta här lite oftare då man har folk som faktiskt undrar vad man har för sig här borta i Thailand. Har till och med börjat övningsköra här i djungeln vilket är jävligt nice, för det enda man behöver oroa sig över är att inte köra på gatuhundarna och någon enstaka moped. Får se hur det går då man faktiskt ska ut i trafiken här... Lär ju märkas om jag överlever eller inte, yålå.