samson

Chillar i soffan med Samson i väntan på att håret ska torka någon gång. Ella ligger typ och vilar efter jobbet. SHE WORKS HARD FOR THE MONEY. Har ingen aning om vad dagen kommer erbjuda. TJOHO. Åker i alla fall hem till Stockholm och mitt ohändelserika liv imorgon.


we used to call each other katherine and eve.

Urk, jag fullkomligt hatar när man ska iväg någonstans och man redan har plockat ihop allt, packat och duschat och sedan sitter där rätt upp och ned och typ: :) Bara väntar! Hahaha. Framförallt när man verkligen inte har någonting att göra, som jag har nu. Jag hade liksom så jävla tråkigt att jag satt mig ned och försökte rätta till inställningarna på min webcam - som är asdålig. Den hade varit perfekt för typ sex år sedan när man VILLE att allt skulle vara lite för skarpt så att ingen skavank riktigt syntes - men nu vill jag ju helst se åtminstone lite mänsklig ut på mina bilder. Men icke. Ack, ack. Mitt liv är minst sagt en tragedi (hahah)
 
Nåväl! Bokade en impulsresa till Västerås inatt och bussen går härifrån min lägenhet kring tjugo minuter i fyra. Skulle vara framme någon gång runt halv sex i Vässan. Trololo. Hatar att väntaaaaaaaa. LIVET.
   
 

you think the worst is a broken heart